הכנת ורד מבצק סוכר-ורד בקלי קלות

הציוד הדרוש:

 בצק סוכר פיסולי לפרחים בצבע לבן
 {אפשר גם כל צבע אחר,ורוד,אדום וכ"ו..}
 וצבע ירוק {שמור בתוך שקית סגורה כדי שלא יתייבש},
חותכן ורד ' חותכן עלה גביע וחותכן קפיץ עלה. 
מערוך קטן, צנצנת עם מים ומכחול להדבקה ומעט קורנפלור.

 

1.   לקחת בצק בצבע לבן ולרדד אותו על קורנפלור כדי שלא ידבק למשטח, לרדד דק ככל האפשר , לקרוץ בעזרת החותכן של הורד בקלי קלות 3 פרחים ולהניח אותם מתחת לשקית כדי שלא יתייבשו.

 

 

 

 

2.   יצירת הניצן :ליצור עיגול קטן ובעזרת אצבע אחת לגלגל בצד אחד ליצירת קונוס קטן.




 

 

3.   יצירת הורד:

שכבה ראשונה: לקחת פרח אחד, להחזיק ביד אחת ובעזרת המכחול להבריש מעט מים על כל הפרח. להניח את הניצן במרכז הפרח . נבחר עלה כותרת אחד ונדביק אותו לניצן כך שלא נראה את הניצן בכלל, לאחר מכן נבחר את העלה כותרת המקביל ונדביק גם אותו, וכך הלאה עד שיהיה לנו ורד קטן , קצת סגור. 



          

 

 

 

4.   שכבה שנייה: ניקח עוד פרח שחתכנו והפעם נבריש מים רק עד האמצע של כל עלה כותרת. נניח את במרכז הפרח, נבחר בעלה כותרת אחד ונדביק רק את הצד השמאלי שלו , את צידו הימני נשאיר פתוח כך שנוכל להדביק בתוכו את העלה כותרת שבא אחריו בצורת חפיפה ונסגור מעליו את העלה הראשון , נעשה כך עם כל יתר העלה כותרת  בכיוון השעון עד שיווצר לנו פרח קצת יותר גדול.

 

 


5.שכבה שלישית : ניקח את הפרח האחרון נניח מתחת לורד ונבריש אותו כמו בשלב השני  עד האמצע של כל עלה כותרת. נדביק עלה אחד לורד ,ניקח את המקביל שלו ונסגור גם אותו נמשיך כך עד שנסיים להדביק את כל העלי כותרת.

 

6. נסיים את הורד:ניקח בצק סוכר ירוק ונרדד דק ככל האפשר,
נקרוץ  בעזרת החותכן של העלה גביע. נבריש את העלה גביע במעט מים ונדביק בבסיס הורד.





נרדד שוב את הבצק הירוק , הפעם נחתוך בעזרת החותכן של העלים ונטביע את החותמת,
נצבוט מעט את העלים ,נניח שני עלים נבריש במעט מים ובמרכזם נדביק את הורד.

          

 
 

ויש לנו ורד מושלם שייפה כל עוגת חתונה או סתם להגיש למי שאוהבים.

 

בהצלחה !

נשמח לקבל תגובות על ההדרכה 
כאן


בתמונה למטה ורדים מורכבים אותם אנו מלמדים בקורסים שלנו


להרשמה

כל הזכויות שמורות לשרון פישביין "עוגות של שרון"

 

 קורסים לעיצוב עוגות בבצק סוכר

 
חנות בצק סוכר בצפון,קורסים בבצק סוכר, בית הספר הגדול בצפון לעיצוב עוגות בבצק סוכר
  052-6049277
מושב רגבה בין עכו לנהריה
כל הזכויות באתר שמורות לעוגות של שרון, אין להעתיק ו\או לעשות שימוש בתמונות, ו\או העתקתם \ שמירתם על המחשב או בכל מדיה אחרת אסורה בהחלט, התמונות מוגנות בזכויות

שבלונות ,שוקולד,בצק סוכר,קורסים בבצק סוכר
לייבסיטי - בניית אתרים