סירופ סוכר
להמיס כוס מים עם כוס סוכר עד להמסה מלאה



גנאש שוקולד 
250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות קטנות
250 מ"ל שמנת מתוקה חלבית או פרווה
לחמם שמנת לסף רתיחה {עד שיש בועות קטנות}
להוסיף את השוקלד המריר  ולערבב עד שנוצר רוטב שוקולד אחיד.
ניתן להשתמש  כרוטב חם או לצנן כ-4 שעות ולהקציף למוס בצבע חום בהיר. את המוס ניתן למלא בשכבות בתוך העוגה.


 
בצק פרחים
450 גרם אבקת סוכר {עדיף של גלעם מנופה היטב}.
9 גרם cmc
6 גרם ג'לטין מעורבבים עם 20 גרם מים 
18 גרם גלוקוזה 
10 גרם מרגריה
1 חלבון ביצה { החלק הלבן}

אופן ההכנה: {כדאי לשקול את כל המצרכים לפני תחילת העבודה}.

1 לערבב במיקסר עם וו לישה: אבקת סוכר ו- cmc.
2.לחמם את הג'לטין והמים במיקרוגל שניות בודדות עד להמסה מלאה {להזהר מחימום יתר},
לחמם את הגלוקוזה עם המרגרינה במיקרוגל. להוסיף  למיקסר  את המרכיבים המומסים ולהמשיך ללוש.
3.להוסיף את חלבון הביצה וללוש עד שנוצר בצק חלק מבריק ומעט דביק  {אם הבצק מאוד דביק להוסיף מעט אבקת סוכר, אם הוא יבש מדי  להוסיף מעט מים,ניתן בשלב זה לצבוע את הבצק בתוך המיקסר בכל צבע שרוצים. להוציא מהמיקסר ולעטוף בניילון נצמד ובכלי אטום.  
 לאחסן במקרר. ניתן לשימוש לאחר 24 שעות . 
בהצלחה!




 
רויאל אייסינג1
אופציה 1: לערבב 1 חלבון להוסיף בהדרגה 200 -250 גרם אבקת סוכר עד שמגיעים למרקם הרצוי { הכמות מתאימה לקערת מרק}

אופציה 2 בטוחה מחיידקי סלמונלה:  לערבב 1כפית אבקת חלבון עם 7 כפיות מים עד שאין גושים. להוסיף בהדרגה אבקת סוכר עד שמגיעים למרקם הרצוי [ הכמות , קערה קטנה}




בצק שוקולד
 
חומרים:
600 גרם שוקולד מריר
250 גרם גלוקוזה
50 מ"ל מים פושרים
אופן ההכנה:
ממיסים את כל החומרים בסיר כפול {סיר מעל סיר מים.}
משטחים על נייר אפייה וממתינים לקירור ,מכסים עם ניילון נצמד ומשהים ל24-48 שעות לפני השימוש
חותכים חתיכות קטנות ולשים היטב כל חתיכה.


פסטילאג'
1 חלבון ביצה
2 כפיות CMC
350 אבקת סוכר
במיקסר עם וו לישה לערבב אבקת סוכר עם  CMC וחלבון עד שניהיה בצק גמיש
 

 



 
חנות בצק סוכר בצפון,קורסים בבצק סוכר, בית הספר הגדול בצפון לעיצוב עוגות בבצק סוכר
  052-6049277
מושב רגבה בין עכו לנהריה
כל הזכויות באתר שמורות לעוגות של שרון, אין להעתיק ו\או לעשות שימוש בתמונות, ו\או העתקתם \ שמירתם על המחשב או בכל מדיה אחרת אסורה בהחלט, התמונות מוגנות בזכויות

שבלונות ,שוקולד,בצק סוכר,קורסים בבצק סוכר
לייבסיטי - בניית אתרים