נתחיל בהעתקת גודל הרינג לנייר האפייה

 
              
2. נחתוך בכמה סנטימטרים גדול מהעיגול שהעתקנו ונחתוך
 
כנפיים שיגיעו עד לפס העיגול

           
 
3.נשמן במרגרינה את פנים הרינג,ונדחוף בעדינות את נייר האפייה לתוך הרינג .נסדר ונדביק את הכנפיים לרינג.

 
        
4.נחתוך רצועה של נייר אפייה שגבוהה במקצת מגובה הרינג,
ונדביק גם אותה בתוך הרינג.
זה יאטום לחלוטין את הרינג וגם יימנע גלישה של העוגה החוצה.

  
        
5.נשפוך לתוך הרינג את הבלילה של העוגה שתגיע עד 3\2 מגובה הרינג
 
בהצלחה ואפייה מהנה !!
 
חנות בצק סוכר בצפון,קורסים בבצק סוכר, בית הספר הגדול בצפון לעיצוב עוגות בבצק סוכר
  052-6049277
מושב רגבה בין עכו לנהריה
כל הזכויות באתר שמורות לעוגות של שרון, אין להעתיק ו\או לעשות שימוש בתמונות, ו\או העתקתם \ שמירתם על המחשב או בכל מדיה אחרת אסורה בהחלט, התמונות מוגנות בזכויות

שבלונות ,שוקולד,בצק סוכר,קורסים בבצק סוכר
לייבסיטי - בניית אתרים