שם המוצר/פריט:שבלונת סיליקון אותיות כתב מוערך
מחיר מחירון:₪0.00
המחיר שלנו:₪99.00
מע"מ:כולל מע"מ
(קיימת אפשרות לאיסוף עצמי ללא תשלום נוסף)
תקופת אחריות:0
שם היצרן:העוגות של שרון

הוסף לסל 


מידע נוסף

הדרכה לשימוש בתבניות סיליקון עם שוקולד פיסולי או בצק סוכר. 
התבניות שלי מקוריות מבית היוצר של "העוגות של שרון"  אני יצרנית של תבניות סיליקון ופלסטיק כבר מספר שנים.

לקח לי 5 דקות להוציא את כל האותיות כולל 3 פעמים הכנסה למקפיא . 
הכנסתי סרטון קצרצר , תסלחו לי שהוא בלי מלל, אני לא אוהבת להשמיע את עצמי😉וצילמתי את עצמי, אז זה קצת קלמזי😉😉😉😉 אבל מה שחשוב שזה יהיה מובן. אז אם  יש עוד שאלות בכייף.

קודם כל ממליצה לכל מי שעבד עד היום עם שוקולד גולמי , ( וזה אפשרי) אבל ממליצה לנסות לעבוד עם שוקולד פיסולי , או עם בצק סוכר . 
 היתרון הוא ששוקולד פיסולי מכיל סירופ תירס או גלוקוזה מה שנותן לו מרקם גמיש, כך שהאותיות לעולם לא נשברות, והטעם? כמו של כל שוקולד באיזה טעם שתבחרו: מריר, לבן ,או חלבי בקיצור טעים. 
אז לעבודה:
בחרו לכם שוקולד פיסולי או בצק סוכר, 
1. תלושו מעט את הבצק עד למרקם אחיד. 
22. קחו מעט בצק ותכניסו לאות( האותיות בכתב מראה וזה בסדר) ( חשוב שיהיה קצת יותר בצק ממה שצריך בפועל כי אחרת כל פעם שתנסו להזיז את האצבע הבצק ידבק אליכם). ליחצו את הבצק מעט פנימה לתוך האות. 
33. עם סכין חדה וקטנה חיתכו צמוד לתבנית , אם לא הצלחתם בפעם אחת חיתכו שוב ( לא לפחד התבניות שלנו מאוד חזקות ולא יחתכו בקלות)
4. אם נשאר מעט בצק , החליקו עם האצבע להוריד שאריות .
5. הקפיאו לדקה שתיים או עד שהבצק נפרד בקלות מהתבנית כמו קוביית קרח. 
וזהו😃
 כל מה שנותר זה לסדר על כל עוגה. אם זה על עוגת בצק סוכר יש להדביק עם מעט מים. אם זה עוגת מוס רק להניח.

בהצלחה! מכל הלב שרון פישביין -" העוגות של שרון" במושב רגבה. 
כנסו לאתר www.sharon-cakes.co.il
 למגוון התבניות שלנו

לבצק שוקולד פיסולי
כדאי לדעת לגבי בצק שוקולד שהוא מתנהג שונה כשהטמ משתנה. יש ימים שייקח לו יום אחד להתייצב ויש תקופות כמו בקייץ שקשה לו יותר להתייצב וקצת יותר קשה לעבוד איתו כי הוא יהיה דביק יותר, אז כדאי להכין בקייץ אפילו חודש מראש. היתרון שאפשר להכין הרבה זמן מראש והוא יהיה טוב עד התוקף של השוקולד , שומרים אותו בטמ החדר בשקית ובכלי אטום. 
להמיס בבן מארי 200 גרם שוקולד מריר. 
כשהשוקולד הומס לחלוטין להוריד מהסיר ולהוסיף 80 גרם סירופ תירס ולערבב, להמשיך לערבב עד שנוצר גוש. לצקת לניילון נצמד , לשטח ולסגור. לחכות בין יום ליומיים. כשהבצק מוכן לחתוך חתיכה קטנה כי הוא ממש קשה וללוש .
להמרה לבצק שוקולד לבן/חלב
ל200 גרם שוקולד חלב מוסיפים 70 גרם סירופ תירס.
ל200 גרם שוקולד לבן מוסיפים 60 גרם סירופ תירס.
אם רוצים להשתמש בגלוקוזה יש להוסיף כף מים . 

מוצרים קשורים
תבנית סיליקון נסיכה

תבנית סיליקון נסיכה

המחיר שלנו: ₪89.00
מידע נוסףהוסף לסל
חותכן טיפה דימעה

חותכן טיפה דימעה

המחיר שלנו: ₪80.00
מידע נוסףהוסף לסל
שבלונות לקישוט קפה ועוגות

שבלונות לקישוט קפה ועוגות

המחיר שלנו: ₪39.00
מידע נוסףהוסף לסל
שבלונות מספרים מסיליקון

שבלונות מספרים מסיליקון

המחיר שלנו: ₪59.00
מידע נוסףהוסף לסל
שבלונות של אותיות דפוס

שבלונות של אותיות דפוס

המחיר שלנו: ₪89.00
מידע נוסףהוסף לסל
שבלונות של אותיות כתב

שבלונות של אותיות כתב

המחיר שלנו: ₪89.00
מידע נוסףהוסף לסל
חנות בצק סוכר בצפון,קורסים בבצק סוכר, בית הספר הגדול בצפון לעיצוב עוגות בבצק סוכר
  052-6049277
מושב רגבה בין עכו לנהריה
כל הזכויות באתר שמורות לעוגות של שרון, אין להעתיק ו\או לעשות שימוש בתמונות, ו\או העתקתם \ שמירתם על המחשב או בכל מדיה אחרת אסורה בהחלט, התמונות מוגנות בזכויות

שבלונות ,שוקולד,בצק סוכר,קורסים בבצק סוכר
לייבסיטי - בניית אתרים