עוגת גבינה עם פירות יער 
 
לבצק
 140 גרם קמח תופח
43 גרם סוכר
100 גרם חמאה קרה חתוכה
2 חלמונים
 
תבנית רינג בגודל 24
 
למלית גבינה
2 שמנת מתוקה
150 גרם סוכר
40 גרם איסטנט פודינג וניל
750 גרם גבינה לבנה
 
לציפוי פירות יער
550 גרם פטל אדום טרי, או תערובת של פירות יער
75 גרם סוכר
75 גרם מים
15 גרם מיץ לימון
3.5 גרם ג'לטין + 15 גרם מים
 
אופן ההכנה:
לבצק:
 להכניס את המרכיבים לקוצץ מזון  ולטחון עד שנוצרת תערובת פירורים רכה. להדק בתוך הרינג על תבנית מרופדת בנייר אפייה . לאפות ב-180 מעלות כ-20 דקות. לצנן
מעבירים את הרינג עם הבסיס למשטח עוגה.
למלית העוגה:
 להקציף קצפת עם איסטנט. לערבב גבינה עם הסוכר
לקפל יחד את שתי הבלילות. לצקת על הבסיס, לפזר מעל את הפירורים ולצנן לפחות 4 שעות.
לציפוי:
 לרסק יחד את הפטל המים מיץ הלימון והסוכר . לחמם בזהירות על אש נמוכה . לסנן. ולצנן. להמיס את הג'לטין , להוסיף לפטל ולערבב היטב.  לצקת על העוגה .
לצנן לפחות 4 שעות
 
בתאבון!
 
חנות בצק סוכר בצפון,קורסים בבצק סוכר, בית הספר הגדול בצפון לעיצוב עוגות בבצק סוכר
  052-6049277
מושב רגבה בין עכו לנהריה
כל הזכויות באתר שמורות לעוגות של שרון, אין להעתיק ו\או לעשות שימוש בתמונות, ו\או העתקתם \ שמירתם על המחשב או בכל מדיה אחרת אסורה בהחלט, התמונות מוגנות בזכויות

שבלונות ,שוקולד,בצק סוכר,קורסים בבצק סוכר
לייבסיטי - בניית אתרים